Wills Wing U2
 делтапланер за напреднали

 Wills Wing U2

U2 е произведен от Wills Wing за пилоти с среден и голям опит. Предлага добро управление и качество на планиране. Произвежда се в два размера - 160 и 145. В сравнение с спортните крила, U2 е постигнат много по лек летателен апарат с много добри летателни качества. 

Wills Wing T2 и T2C
 спортно крило делтапланер

 Wills Wing T2

Високо технологично и изискано ниво на изработка на съвременен делтапланер, на американската фирма Wills Wing, световен лидер в производството на делтапланери от 1974 година основана от Mike Mier. T2 и T2C са състезателен тип крило.

Wills Wing Sport 2
 делтапланер за средно напреднали

 Wills Wing Sport 2

Sport 2 е произведен от Wills Wing за пилоти с средно ниво на пилотски умения, доказано лесно управление за удоволствие и забавление с добри качества. Произвежда се в три размера - 135, 155 и 175. Sport2 предлага едно наистина добро летене за удоволствие. 

Wills Wing Falcon 3 Tandem
 двуместен делтапланер

 Wills Wing Falcon 3 Tandem

Falcon 3 Tandem е произведен от Wills Wing за споделяне на полетите. на този модел делтапланер могат да летят двама души едновременно. Предлага добро управление и качество на планиране.Общото тегло на пилота и пасажера може да стигне до 220 килограма.