Анкер за земя - малък

 

anker malak

Product
Анкер за земя - малък
Price/Unit
18.00 лв.
Qty
Available quantity
30

Служи за здраво закрепване на палатки, градински и плажни чадъри, мачти и др. С няколко анкера, може да бъде нивелирана платформа на открито.
Производител / producer: Deltaclub
Наличност / available quantity: 30
Размер / size: 60см
Тежест / weight: 350гр.
Материал / material: неръждавейка

 

 

 

Анкерът може да бъде използван за здраво закрепване на големи палатки, тенти, градински шатри, големи чадъри, мачти, за връзване на самолети и др. Посредством забиването на няколко анкера практически на всякакъв неравен терен можете лесно да изградите нивелирана равна платформа. 
Със своя уникален дизайн анкерът за земя е изключително лесен за употреба. Забиването и ваденето му от земята става за минути със стандартен ключ за автомобилни гуми или с винтоверт. 
Изработен е от неръждаема стомана, което го прави почти вечен. Дори престоял много време в земята, той може да бъде изваден и само с едно измиване ще бъде като нов. 

Към него могат да бъдат прикрепени различни други детайли като П-образна планка от поцинкована ламарина за закрепване на различни размери греди, което позволява изграждането на скара за фундамент на сглобяема постройка, беседка, градински кът с мебели и тента и много други.